6-Figure Sales: Level Up & Scale Your Business – LIVE

Ontdek de Strategieën, Tips & Technieken Om Jouw Bedrijf Te Schalen En Consistent Die 100k+ Per Jaar Om Te Zetten

Hoe zou het voor jou zijn wanneer je alleen nog maar met ideale klanten zou werken?

En hoe zou het zijn wanneer je ook nog veel meer geld gaat verdienen met het helpen van deze ideale klanten?

Misschien weet je nu niet hoe je je bedrijf moet laten groeien. Ondanks je inspanningen lijk je vast te zitten op hetzelfde niveau. Het lijkt erop dat je niet kunt doorbreken naar de next level.

Dit betekent dat je iets ervaart dat je al lange tijd niet hebt gevoeld: onzekerheid over je prestaties en waarde. Je begint jezelf zelfs te vergelijken met anderen en ziet alleen degenen die groter zijn dan jij, rijker en meer impact hebben.

Wellicht ben je op het punt beland waarop je je onderbetaald voelt, omdat je de afgelopen jaren zoveel bent gegroeid, maar je prijzen zijn niet meegegroeid met je ervaring. Het gevolg hiervan is dat jij je bijna “gebruikt” voelt, omdat de ROI die je klanten krijgen niet in verhouding staat tot jouw inkomsten.

Mogelijk ben je nu op het punt gekomen waarop je wilt investeren in het opbouwen van een team, maar houden twijfels je tegen. Je weet niet waar te beginnen. En deze twijfels en onzekerheden irriteren je, want dit ben jij niet. Jij hebt grotere plannen. En plotseling lijd je aan het impostersyndroom.

Het kan zijn dat je jouw klanten makkelijk via mond-tot-mondreclame binnenhaalde. Je realiseert je nu dat als jij je bedrijf wilt laten groeien – en dat wil je – je een plan en een strategie nodig hebt.

Dit betekent dat je een niveau hoger moet gaan, maar bij het realiseren hiervan voel jij je weer als een starter en dit kan uitdagend zijn.

Misschien heb je wat advertenties lopen, maar ze leveren niet de resultaten op die je wilt. Je wilt een andere doelgroep aantrekken, maar je richt je nog steeds op de oude doelgroep. Het gevolg is dat jouw diensten/producten niet de juiste match zijn en daardoor verlies je veel geld.

Stel jezelf voor op een prachtige plek, staand voor je eigen team. Je hebt al deze experts aangetrokken die toegewijd zijn om van jouw bedrijf een succes te maken. Het mooie hiervan is dat je jouw tijd kunt besteden aan de dingen die je het leukst vindt om te doen.

Alle dingen die je in eerste instantie niet leuk vond om te doen, worden nu uit handen genomen door je team.

Visualiseer even dat je al die geweldige 5-sterren recensies leest die binnenstromen op Google, waarin je als nummer 1 wordt beoordeeld. Jij bent de expert waar iedereen naartoe gaat in jouw vakgebied.

En het gaat niet zozeer om de recensies, die had je al eerder, maar de klanten zijn veranderd. Ze opereren op een ander niveau en zijn echte succesverhalen omdat ze alles hebben geïmplementeerd wat ze van jou hebben geleerd.

Het mooie hiervan is dat jij nu echt die voldoening voelt. Waar je in het verleden goed geld verdiende, is je omzet nu door het dak gegaan, maar nog belangrijker is dat je impact is vermenigvuldigd.

Bedenk eens dat je op je vierde vakantie of reis van dit jaar gaat. Je voelt je ontspannen, zonder enige financiële zorgen. Het geld blijft binnenstromen, zelfs als je niet aan het werk bent. Je online trainingen doen het goed en leveren je veel passief inkomen op.

Zie jezelf jouw legacy opbouwen. Je hebt het gevoel dat je nu een totaal ander spel speelt. Je omzet blijft stijgen, zodat je jouw tijd kunt spenderen aan welke activiteit je maar wilt, grote investeringen kunt doen en met volle aandacht support kunt bieden aan je familie en goede doelen die zo belangrijk voor jou zijn.

Dit alles kan sneller dan je denkt…

Het kan op een manier die bij jou past…

En zonder eerst nog harder te hoeven werken…

Als jij na het lezen denkt: “Ja, dat wil ik” en jij jezelf herkent in deze ambities dan is dit seminar speciaal voor jou. Ben je sceptisch, en weet je eigenlijk alles al, dan is dit echt niets voor jou. Er is namelijk maar plek voor 25 kennisondernemers of coaches die echt graag willen groeien, openstaan om te leren, hun bedrijf willen schalen en consistent tonnen per jaar willen verdienen hun business. Het wordt een dag van KENNIS, ACTIE, DOEN & ERVAREN!

Het 6-Figure Sales: Level Up & Scale Your Business – LIVE seminar vindt plaats op 12 januari 2024 van 10.00 – 18.00 in Arnhem. De Early-Bird ticket kost nu slechts 247 euro.

Dit seminar is voor kennisondernemers, coaches, experts, consultants, die...

Waarom je hier echt bij wilt zijn...

Je bent een dag volledig toegewijd AAN je bedrijf. Je dompelt jezelf onder in nieuwe strategieën, waardevolle tips en praktische technieken. Het is no-nosense, down-to-earth en ontzettend inspirerend.

Je bent omringt door leuke, gelijkgestemde ondernemers, die allemaal dezelfde ambitie delen: hun bedrijf laten groeien.

Wat deze dag echt uniek maakt, is dat je niet alleen passief informatie tot je neemt, zoals vaak het geval is bij seminars of evenementen waarin je volledig wordt opgehyped. Die “high” verdwijnt altijd naar een paar dagen.

Hier zet je de “high” die je opdoet meteen om in actie.

De titel die het meest op mij van toepassing is, is die van Business Mentor en Trainer. In de afgelopen 20+ jaar heb ik meer dan duizenden professionals getraind. Naast leidinggevenden en directeuren bij grote, succesvolle bedrijven zoals KPN, KLM, Holland Casino, De Telegraaf en tal van andere bedrijven, heb ik mij de laatste jaren vooral gericht op het helpen van ondernemers.

Als ik al die uren bij elkaar optel, kom ik uit op meer dan 20.000 uur. Vol zelfvertrouwen durf ik, inmiddels, te verkondigen dat ik een ware expert ben in mijn gebied. En daarom ben ik vastbesloten om een inspirerend seminar te geven dat je daadwerkelijk in beweging zal zetten.

Wat ik jou van harte gun, is een leven met meer vrijheid, meer geld, meer innerlijke rust, meer helderheid en meer ruimte voor groei. En het mooie is, dit alles ligt veel dichterbij dan je zou vermoeden.

Mocht je nu denken: “Ik heb echt geen tijd om een volledige dag aan mijn business te besteden”, dan moet je JUIST komen! Als je geen tijd vrij kunt maken om aan de groei van jouw bedrijf te werken, dan lijkt het bijna alsof je gevangen zit in de dagelijkse sleur van je eigen onderneming. Dit is een patroon dat je absoluut moet doorbreken. En de enige manier om dat te bereiken, is door actie te ondernemen.

Wat zeggen anderen:

Denise Dechamps
Aramik Garabidian
Monique van Melle & Shirley Leinenga

Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou deze dag te beleven!

Zie ik je daar?

Muriël Versluis

Opmerking: Hoewel al mijn kennis, tips, strategieën en inzichten die ik deel tijdens mijn programma’s, content, trainingen en masterclasses vele van mijn klanten hebben geholpen om hun bedrijf te laten groeien, moet ik benadrukken dat succes niet gegarandeerd is.

Sommige deelnemers aan mijn programma’s zetten achteraf geen concrete stappen en behalen daardoor geen meetbare resultaten. Ik deel wat voor mij heeft gewerkt en succesvol is gebleken voor onze klanten die zich volledig committeren. De resultaten die jij zult behalen, zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder jouw bereidheid om hard te werken, uit je comfortzone te stappen en om bewezen strategieën te implementeren.

Het runnen van een succesvol bedrijf vereist toewijding en inzet. Wij geloven niet in ‘7 stappen snel rijk worden’ -programma’s (zie mijn boek ‘Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling’) en wij zijn ervan overtuigd dat er geen magische truc is om slapend rijk te worden.

We zijn dan bijvoorbeeld ook uiterst selectief met klanten die wij toelaten tot ons jaarprogramma, omdat wij als een van de weinigen in Nederland een investeringsgarantie geven voor dit specifieke programma.