6-Figure Sales

Level Up & Scale Your Business
LIVE

Klaar om de volgende stap te zetten in de groei van jouw bedrijf?

27 september 2024 van 09.00 – 18.00 in Velp

(Nabij Arnhem)

Wil jij groeien en/of schalen met je business en wil je dit vooral doen op de meest moeiteloze manier met de meest ideale klanten?

Misschien ervaar je dat je tijd te kort komt. Hoewel je natuurlijk weet dat elke dag 24 uur heeft, lijkt dat niet voldoende. Je werkt voor een te groot deel nog IN je bedrijf, maar het geld wordt verdiend door het werken AAN je bedrijf. Je hebt nauwelijks tijd meer om aan sales en marketing te doen. Je kunt jezelf niet dubbelvouwen of klonen, al probeer je dat wel.

Je hobbelt te veel achter de feiten aan en komt niet toe aan de zaken die echt belangrijk voor je zijn.

Het kan zijn dat je conversies te laag zijn. Het kost je te veel moeite om je webinars, challenges of offline events te vullen.

Of je merkt dat te weinig mensen een call met je inplannen,  je een dm te sturen of dat de  aanvragen via de website onvoldoende zijn.

Met andere woorden: de door jouw begeerde leads staan niet in rijen van drie opgesteld voor de deur. 

Maar als je die leads dan hebt binnengehaald zijn er nog te veel die geen betalende klant worden.

De consequentie van te lage conversies of in ieder geval lager dan je zou willen is minder omzet en je wilt juist groeien. 

Het zou kunnen dat je merkt dat je te veel consumeert op social media.

Je begint jezelf te vergelijken met andere ondernemers en ziet alleen degenen die meer impact hebben, meer omzet, meer nettowinst en vooral die dit in veeeeel minder tijd voor elkaar hebben gekregen.

Voor jou is het niet ongewoon om jezelf te verliezen in een eindeloze stroom van werk, waardoor het evenwicht tussen werk en privé steeds verder verstoord raakt. Dat moet toch anders kunnen?

Wellicht vind je het lastig om te groeien in de zin dat je niet goed weet waar te beginnen of wat nu de beste sales- en marketing strategieën zijn die passen bij jou en jouw doelen.

Je hebt veel vragen

Je komt nu al tijd te kort om alles draaiende te houden.

Je wordt heen geslingerd tussen allerlei gedachtes die aan je knagen.

Al deze vragen zorgen voor twijfels en onzekerheden en die irriteren je, want dit ben jij niet.

Jij staat bekend om jouw expertise, enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen! Je hebt een enorme drive voor het delen van kennis, het oplossen van problemen en het creëren van waarde. Jij hebt doelen die daarbij passen, want jij wil maximaal impact maken en hebt grote plannen! En nu lijd je plotseling aan het impostersyndroom. WTF?

Wat je nu wellicht ervaart levert kramp op en die kramp werkt door in de acties die je onderneemt, maakt dat je uitstelgedrag laat zien, minder gefocust bent, meer kansen laat liggen en te lang vast blijft houden aan je oude en vertrouwde businessmodel en manier van zaken doen.

Stel jezelf voor op een prachtige plek, staand voor je eigen team.

Je hebt al deze experts aangetrokken die toegewijd zijn om van jouw bedrijf een succes te maken. Alle dingen die je in eerste instantie niet leuk vond om te doen, worden nu uit handen genomen door je team.

Het mooie hiervan is dat je jouw tijd kunt besteden aan de dingen die je het leukst vindt om te doen, het werken met klanten, nieuwe ideeën tot leven te brengen, het ontwikkelen van nieuwe programma’s en het bouwen aan het lange termijn succes van jouw bedrijf.

Visualiseer even dat je al die geweldige 5-sterren recensies leest die binnenstromen op Google, waarin je als nummer 1 wordt beoordeeld.

Jij bent de expert waar iedereen naartoe gaat in jouw vakgebied. En het gaat niet zozeer om de recensies, die had je al eerder, maar de klanten zijn veranderd. Ze opereren op een ander niveau en zijn echte succesverhalen, omdat ze alles hebben geïmplementeerd wat ze van jou hebben geleerd.

Het mooie hiervan is dat jij nu echt die voldoening voelt. Waar je in het verleden goed geld verdiende, is je omzet nu door het dak gegaan, maar nog belangrijker is dat je impact is vermenigvuldigd. Je weet heel goed wat je toegevoegde waarde is en jouw klanten betalen je daar ook graag goed voor.

Voel echt even de mentale vrijheid en rust in je hoofd. Je plukt de vruchten van de duidelijke keuzes die je hebt gemaakt. Jij onderneemt nu volledig op jouw voorwaarden. Jouw eigen unieke manier en dat voelt fantastisch.

Je staat voor je waarde en laat je niet meer afremmen of tegenhouden door wie of wat dan ook.

Je hebt een stabiel inkomen, een lekkere financiële buffer en dat geeft zoveel rust. Die rust betekent dat je veel meeren makkelijker kunt creëren. Je hebt meer dan genoeg tijd om na te denken over jouw volgende stappen, dus vanuit angst bepaalde concessies doen is niet meer aan de orde.

Zie jezelf jouw legacy opbouwen.

Je speelt nu een totaal ander spel. Je omzet blijft stijgen, je houdt veel meer nettowinst over en dat betekent dat jij jouw tijd kunt spenderen om je  persoonlijke relaties te versterken, te investeren in je gezondheid en simpelweg te genieten van het leven buiten je bedrijf om.

Niet iedere ondernemer die op dit punt komt zet door

Maar als veel meer tijd, geld en het ultieme gevoel van vrijheid is wat je wilt, dan zou dat wat je tijdens dit seminar gaat ontdekken weleens voor altijd je leven kunnen veranderen.

Er is maar plek voor 25 serieuze kennisexperts of coaches die echt graag willen groeien, openstaan om te leren, hun bedrijf willen schalen en consistent tonnen per jaar willen verdienen met hun business. Ben je sceptisch, en weet je eigenlijk alles al, dan is dit echt niets voor jou.

6-Figure Sales

Level Up & Scale Your Business
LIVE

Verlang je naar vrijheid om te ondernemen op jouw voorwaarden, terwijl je tegelijkertijd meer tijd hebt om je impact te vergroten en volop van het leven te genieten, zonder financiële stress?

27 september 2024 van 09.00 – 18.00 in Velp

(Nabij Arnhem)

Wil jij zeker weten bij dit exclusieve seminar aanwezig zijn? Reserveer dan direct jouw plek. Het eerste seminar van dit jaar was snel uitverkocht en er is maar plek voor 25 deelnemers. Een ticket kost nu slechts 397 euro.

 

Janneke van Oorsouw

Eigenaar Rijkdom Revolutie


Wat een super goed event. Alles klopte! Een inspirerende dag met verfrissende eye-openers. Er was ruimte voor de eerlijke reflectie, die je als ondernemer absoluut nodig hebt. De zorgvuldige selectie van deelnemers en de fijne locatie maakte het plaatje compleet. Onwijs bedankt Muriël & Kimberley!

Idelma Del Mar
Klaren Rust

Eigenaar Del Mar Media


In een fijne, intieme setting heb ik genoten van een hele inspirerende dag. Niet alleen werden er volop goede tips gedeeld, maar je werd ook gelijk tot actie aangezet en waren er actieve, waardevolle opdrachten. Muriël weet als geen ander hoe ze je moet meenemen in de wereld van sales en leert je met een hele andere blik te kijken naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer.

Martine Hauwert

Eigenaar Martine Hauwert


Muriël geeft je een duidelijke en strategische aanpak hoe je kunt groeien als bedrijf en als persoon in je sales en marketing skills. Met haar directe en oprechte aanpak en jarenlange ervaring/kennis weet ze iedereen in de zaal te inspireren, inclusief ikzelf! Je gaat naar huis met knetter veel informatie en inspiratie, goeie vraagstukken om jezelf te stellen, en veel oplossingen & ideeën om aan te gaan pakken.

Je kunt alleen deelnemen aan dit seminar als je een kennisondernemer, coach, expert, of consultant bent en je...

Waarom je hier echt bij wilt zijn

Werken aan je ondernemersvaardigheden

Wij geloven dat je jouw dromen kunt verwezenlijken door te gaan werken aan je ondernemersvaardigheden. Wat bedoelen we daarmee? Wat we bedoelen is dat je een mentaliteit mag gaan ontwikkelen die past bij een ondernemer die wil groeien naar het topsegment en zijn of haar impact echt wil maximaliseren. Dat betekent dat je van onbewust bekwaam – en maar wat doen – moet gaan bewegen naar bewust bekwaam en iemand die niets meer aan het toeval overlaat.

Een duidelijke strategie voor richting & focus

Om te kunnen ondernemen op dat niveau moet je heel goed leren verkopen en zowel een duidelijke verkoopstrategie als marketingstrategie ontwikkelen en ook leren dit weg te zetten in een langetermijnplanning. Zonder strategie doe je in feite maar wat en blijf je kleiner dan je wilt. Een duidelijke strategie geeft je richting en daarmee ook focus.

Volledige toewijding AAN je bedrijf

Deze dag ben jij volledig toegewijd AAN je bedrijf. Je gaat gegarandeerd met nieuwe strategieën, waardevolle tips en praktische technieken aan de slag. Om als kennisondernemer ook nog eens op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van sales en marketing en hoe dat dan voor jou kan werken kost je gigantisch veel tijd. Dit hoef je niet alleen te doen. Laat ons je helpen om de beste sales- en marketingstrategieën te selecteren die werken voor JOU!

Ondersteuning en verbinding

We weten hoe uitdagend het ondernemerschap kan zijn en hoe alleen je je soms kunt voelen. Niet alleen wij zullen er zijn voor jou deze dag, maar ook een geweldige groep gelijkgestemde ondernemers die allemaal dezelfde ambities delen. Je zult er waardevolle connecties maken.

Je komt echt in actie

Wat deze dag echt uniek maakt, is dat je niet alleen passief informatie tot je neemt, zoals vaak het geval is bij seminars of evenementen waarin je volledig wordt opgehyped. Die “high” verdwijnt altijd naar een paar dagen. We begrijpen hoe kostbaar jouw tijd is. Hier zetten we die “high” direct om in actie. Het is no-nonsense, down-to-earth, humoristisch en to-the-point. We draaien er niet omheen zeg maar.

Meer geld, tijd, impact en vrijheid

Dit voor jou creëren is het ultieme doel voor deze dag.

6figure

Waarom is het belangrijk om nu deel te nemen...

Er wordt weleens geroepen dat er geen concurrentie bestaat, omdat jij zo authentiek bent. Ik zie dat anders. Ja, er is er geen tweede zoals jij, dat klopt, maar er is wel degelijk concurrentie.

Een potentiële klant kan zijn of haar geld maar een keer uitgeven en jij wilt graag dat het aan jou is. En als jij enorm authentiek bent, maar te weinig mensen weten dat je bestaat dan houdt het toch op. De kans is groot dat jij zelfs veel beter bent in jouw vak, maar die ander was eerder.

Koop nu jouw ticket, zodat je de concurrentie voor kunt blijven of een inhaalslag kunt maken en jij met al jouw authenticiteit en expertise de klanten kunt gaan helpen.

Waarom zou je jouw dromen uitstellen? Niemand van ons wordt er jonger op. Hoe eerder je begint met het bereiken van jouw doelen, hoe eerder je kunt genieten van de vrijheid.

Waarom wachten met nog veel meer geld te verdienen? 

Je hebt al veel klanten mogen helpen, dus je weet ergens dat je beschikt over potentie om dit gewoon te kunnen. Je hebt ook gemerkt dat door de inflatie het leven een stuk duurder is geworden en dit zal de komende jaren niet gaan veranderen. Meer geld gaat je niet alleen veel meer rust en vrijheid geven, maar je kunt ook meer teruggeven aan de maatschappij.

Mocht je nu denken: “Ik heb echt geen tijd om een volledige dag aan mijn business te besteden”, dan moet je JUIST komen! Als je geen tijd vrij kunt maken om aan de groei van jouw bedrijf te werken, dan lijkt het bijna alsof je gevangen zit in de dagelijkse sleur van je eigen onderneming. Dit is een patroon dat je absoluut moet doorbreken. En de enige manier om dat te bereiken, is door actie te ondernemen.

Wat levert deze dag jou op...

Nieuwe mindset

Je gaat tijdens deze dag een verschuiving ervaren in jouw mindset, waarbij je positiviteit, veerkracht en groeigericht denken zal gaan omarmen. Deze nieuwe mindset wordt de basis voor het benutten en creëren van kansen, maar ook voor het omgaan met uitdagingen en teleurstellingen.

Je krijgt inzicht in hoe jij jezelf ziet als ondernemer

Je vervangt belemmerende overtuigingen door krachtige gedachten

Je vervangt belemmerende overtuigingen door krachtige gedachten, die zelfvertrouwen en een sterk gevoel van eigenwaarde bevorderen, wat belangrijk is voor het nemen van beslissingen.

Je krijgt helderheid & focus voor voldoening & vrijheid

Dit seminar geeft je helderheid en focus, omdat je duidelijk krijgt wat je echt wilt en wat jouw focus moet zijn. Dit helpt je om jouw acties af te stemmen op jouw persoonlijke en zakelijke doelen, wat leidt tot veel meer voldoening en vrijheid.

Je leert hoe je veel meer geld kunt verdienen

Je krijgt inzicht in jouw unieke waardepropositie en ontvangt direct feedback op jouw ROI

Meer vrijheid, meer geld, meer innerlijke rust, meer helderheid en meer ruimte voor groei.

Door de klantreis van jouw potentiële klanten heel goed in kaart te brengen, ontwikkel je het vermogen om jouw prospects te ontmoeten waar ze zijn. Pas als je elk van die fases van de klantreis echt begrijpt, kun je jouw prospect op een zeer comfortabele manier bij de hand meenemen en jouw aanbod veel effectiever verkopen.

Wat zeggen onze klanten

Zahra Valke

Bianca van Rooij

Roel en Sandra van Heel

Wij hebben ontzettend veel zin om samen met jou deze dag te beleven!

Zien we je daar? Muriël Versluis & Kimberley Munster

 

Opmerking: Hoewel al onze kennis, tips, strategieën en inzichten die we delen tijdens onze programma’s, content, trainingen en masterclasses vele van onze klanten hebben geholpen om hun bedrijf te laten groeien, moeten we benadrukken dat succes niet gegarandeerd is.

Sommige deelnemers aan onze programma’s zetten achteraf geen concrete stappen en behalen daardoor geen meetbare resultaten. We delen wat voor ons heeft gewerkt en succesvol is gebleken voor onze klanten die zich volledig committeren. De resultaten die jij zult behalen, zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder jouw bereidheid om hard te werken, uit je comfortzone te stappen en om bewezen strategieën te implementeren.

Het runnen van een succesvol bedrijf vereist toewijding en inzet. Wij geloven niet in ‘7 stappen snel rijk worden’ -programma’s (zie Muriël’s boek ‘Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling’) en wij zijn ervan overtuigd dat er geen magische truc is om slapend rijk te worden.

We zijn dan bijvoorbeeld ook uiterst selectief met klanten die wij toelaten tot onze programma’s, omdat wij als een van de weinigen in Nederland een investeringsgarantie geven voor een aantal specifieke programma’s.