Reviews

Hieronder een kleine verzameling van reviews, aanbevelingen en soms hele verhalen die geschreven zijn over mij. Op Linkedin staan ook nog 87 aanbevelingen openbaar.

Muriël is met afstand de beste salestrainer die ik heb gezien. Ze zet je aan het denken over je eigen kunnen en stelt je in staat om met hele duidelijk tips en hulp te leren hoe je behoeftes kunt vinden of creëeren. Boeiend om naar te luisteren en om van te leren. Dit is hoe verkopen moet en met de begeleiding van Muriël kan iedereen het.
Rob Boessen
Muriël is een gedreven, enthousiaste en goudeerlijke SalesDIVA. Door de Masterclass te volgen is voor mij de drempel om te ‘verkopen’ een stuk lager geworden. Ze heeft me aangespoord om over dingen na te denken, om in actie over te gaan en uit m’n comfort zone te stappen en het gewoon te proberen. Het geeft niet als het met vallen en opstaan gaat. Tijdens de masterclass ga je oefenen, krijg je goede feedback waarmee je verder kunt en geeft ze fantastische praktijkvoorbeelden. Sales wordt fun door de Masterclass!
Ilona Schuyzeman-Heerink
Ik heb de 2-daagse Masterclass gedaan bij Muriël. Nadat ik haar op een ander event had ontmoet, dacht ik eigenlijk meteen; wat een leuk mens, bij haar wil ik wel meer leren over Sales....wat absoluut niet mijn favoriete onderdeel is. Muriël heeft het voor elkaar gekregen dat ik hier nu heel anders tegenaan kijk.
Selfa Verlaat
Muriël is ontzettend inspirerend en onvermoeibaar. Heb ontzettend veel geleerd en allerlei nieuwe inzichten gekregen. De Masterclass kan ik aanraden aan iedere ondernemer die zich wil blijven ontwikkelen.
Birgit Hes
De incompany training voor Holland Casino zat goed in elkaar. Het waren drie leerzame dagen waarbij de focus vooral gelegd werd op een succesvolle mindset. Aan de hand van praktijkcases is veel geoefend met directe feedback op gedrag. Zeker een aanrader voor ondernemers die actief met (sales)doelen aan de slag willen gaan!
Kirsten Meijer
De Masterclass Sales van Muriël is niet een ‘schooldagje met tips & tricks’. Natuurlijk reikt ze je zeker wel waardevolle instrumenten aan om mee aan de slag te gaan. En haar enorme bak aan ervaring is ook echt interessant. Maar wat het voor mij zo krachtig maakt is de manier waarop Muriël je laat nadenken over sales. Hoe zit het met je mindset? Wat drijft je of wat belemmert? Ze windt er geen doekjes om en spiegelt je gedrag lekker scherp. Geen fluwelen handschoenen maar recht voor zijn raap. Als zo’n directe stijl bij je past is zij de trainer die je zoekt.
Yvonne van der Grift
Recentelijk heb ik een Masterclass Sales gevolgd bij Muriël. Wellicht in eerste instantie opvallend voor iemand die zelf Sales trainingen geeft. Maar ik leer graag van een van de beste Sales-trainers die ik ken, en dat is Muriël. Ze weet fantastisch een brug te maken tussen de vaardigheden die je nodig hebt en de mens met zijn/haar overtuigingen en weerstanden. Daarnaast is het jaloersmakend hoe snel ze een hechte groep weet te smeden. Muriël blijft zichzelf en staat zowel tussen als boven de groep op een hele rustige en authentieke manier. Hierdoor durft iedereen zich kwetsbaar op te stellen waardoor het leereffect het grootst is. Specifiek in mijn geval wilde ik de conversie van mijn gesprekken hoger hebben; te veel gesprekken blijven gezellig maar oppervlakkig. Managers / Directeuren die bij mij een leiderschapstraining gevolgd hebben zijn allemaal lyrisch, maar het lukt me niet goed dit over te brengen op prospect. Ik heb, met enerzijds simpele tips en anderzijds inzichten in mijn eigen belemmeringen, voldoende munitie gekregen om hier mee om te gaan en kan Muriëls Masterclass dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.
Michaël van Leijen