bezwaren in verkoop gesprek
Sales

Omgaan met bezwaren in een verkoopgesprek

Vorige week gaf ik je tips om te leren verkopen, ook al heb je er een hekel aan. Maar wat nou als je potentiële klant bezwaren heeft. Dat betekent niet dat de deal van tafel is. Vandaag leer ik je bezwaren om te zetten in een keiharde deal!

business b2b verkoop bezwaren
Sales

6x omgaan met bezwaren bij B2B verkoop

Op het moment dat je druk bezig bent met het sluiten van de deal, merk je soms dat sommige prospects niet direct willen overgaan tot aankoop. Realiseer je dat het een onderdeel van het verkoopproces is om met deze bezwaren te kunnen dealen.

netwerk tips verkopen
Netwerken

7 Tips om succesvol te netwerken!

Netwerken hoort bij ondernemen. Toch blijft dit voor velen een ongemakkelijke aangelegenheid. Deze tips gaan jou helpen succesvol én relaxed te netwerken.

9 tips salesexpert salestraining
Sales

9 Wijze lessen van een salesexpert

Hieronder 9 wijze verkooplessen van een salesexpert die iedere – soms struggelende en onnodig falende – ondernemer echt ter harte zou mogen (moeten) nemen.

actief ondernemen jusite mindset
Mindset

Hoe je tot meer actie komt:

Om iets voor elkaar te krijgen, moet je iets doen. Maar het is zo verleidelijk om te chillen in Uitstelland. Ik geef je 9 tips om tot actie te komen!

krachtige sales woorden
Sales

De 4 krachtigste woorden in sales

De 4 krachtigste woorden in sales… zijn waarschijnlijk niet wat je verwacht. Het is niet iets waar veel ondernemers aandacht aan besteden, zeker niet als

strategie tegen ondernemersdip
Sales

5 persoonlijke tips om uit je ondernemersdip te komen

We kennen het allemaal wel toch? Soms heb je van die momenten waarop het ondernemen gewoon even helemaal niet leuk is. Nou, dat overkwam mij in ieder geval een paar maanden geleden. Ineens was hij er: ‘de dip’. Maar wat is nu een goede strategie om uit je dip te komen?