Bedankt voor jouw bestelling, maar wacht even!

Hoe zou het voor je zijn wanneer je niet alleen leest over sales, maar ook door mij persoonlijk live in 3.5 uur getraind wordt? In mijn interactieve online masterclass – die ik geschreven heb als verdieping op het boek – De SalesDIVA ‘One-Size-Fits-None’ methode, deel ik met je HOE je op een authentieke manier succesvol kunt verkopen aan jouw ideale klant. 

Normaal €497,- nu voor maar €24!

Dagen
Uren
Min
Sec

Loop jij tegen het volgende aan?

Dan is deze live masterclass iets voor jou!

Normaal €497,- nu voor maar €24!

In de live masterclass deel ik hoe jij:

Normaal €497,- nu voor maar €24!

Dit is wat andere ondernemers zeggen over Muriël

Muriel SalesDIVA

Ander geluid in de wereld van ondernemen en verkopen.

Ik weet dat je niet voor jezelf bent begonnen om te weinig vrije tijd te hebben en steeds net niet dat omzetniveau te bereiken wat je ambieert. Je mag niet klagen, maar echt happy ben je niet. Je draait wel lekker, maar niet top en het kost je te veel moeite.

Ook jij kunt als ondernemer door slim en efficiënt te werken een winstgevend bedrijf leiden. Je hebt misschien alleen hulp nodig om het succes en de vrijheid te krijgen waar je zo naar verlangt.

Kijk, er is geen “geheim tot succes”. Er zijn formules, strategieën en een mindset die je kunt gebruiken om jezelf op het snelst mogelijke pad te zetten richting jouw succes.

Er zijn succesvolle ondernemers die deze formules, strategieën en mindset voor zichzelf houden. Die delen alleen de voorkant – de successen – maar delen nooit HOE ze het hebben bereikt. Ik geloof enorm in het delen van kennis, ervaringen en expertise. Maar je moet wel komen opdagen anders kan ik niets met je delen.

Deze masterclass en mijn benadering is een andere dan gangbaar. Eerlijker, rauw, integer en puur. De titel is niet voor niets “One-Size-Fits-None”.

Ben jij coach, trainer of kennisexpert in jouw vakgebied en wil je graag makkelijker verkopen, meer omzet realiseren en betaald worden voor jouw waarde in plaats van voor jouw tijd? Meld je dan nu aan voor de deze 3.5 uur durende online LIVE masterclass.

‘Kleine aanpassingen kunnen voor grote veranderingen zorgen. Stop met klagen en laat de dingen jou niet langer ‘overkomen’. Neem het heft in eigen hand en haal de juiste klanten binnen die bij jouw onderneming passen.’

Muriël Versluis

Muriel handtekening

Over Muriël

SalesDIVA is ontstaan vanuit de steeds terugkerende vraag: ‘Muriël, hoe heb jij toch al die grote klanten zoals KLM, Holland Casino, Vitens en de Telegraaf als zzp’er binnengehaald?’

Muriël heeft inmiddels duizenden ondernemers en professionals mogen helpen met het vergroten van hun persoonlijke en zakelijke succes. Haar diepste wens is om jou te kunnen helpen bij wie jij bent en ze wil je heel graag laten (in)zien hoe jij jouw eigen succes kunt creëren door het vooral te doen op een manier die bij jou past.

Ze is zelfs zo gecommitteerd dat ze als één van de weinigen in dit land haar klanten die persoonlijk met haar samenwerken een investeringsgarantie geeft.

Verkopen is namelijk makkelijk als je weet HOE. En als je goed kunt verkopen is er ALTIJD WERK voor je. Om die reden focus zij zich dus op jouw mindset en op verkoop- en ondernemerstechnieken waar je gewoon altijd plezier van hebt. Geen trucs dus.

Meld je nu aan voor de live masterclass!

De masterclass is voor ondernemers die hun inkomensplafond willen doorbreken, meer met de juiste klanten willen werken en vrijer willen ondernemen.

Normaal €497,- nu voor maar €24!