Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling

En andere kromme redenaties die jou als ondernemer in de weg staan om makkelijk te verkopen en vrij te ondernemen

Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling

Dit boek inclusief GRATIS bonusvideo’s bestel je nu voor maar €24,95!

Wat zeggen anderen?

Denise Dechamps
Aramik Garabidian
Monique van Melle & Shirley Leinenga

Ander geluid in de wereld van ondernemen en verkopen.

Ik erger me al jarenlang kapot aan al die wannabe experts en selfmade goeroes die zo enorm boven zichzelf zijn uitgestegen, waardoor ze alle contact met de realiteit zijn verloren. Dat ze al hun egodocumenten delen en verkopen alsof je alleen via hen en hun FANTASTISCHE methode geluk en vrijheid zult ervaren.

Dit boek heb ik geschreven voor de ondernemer die zich verdwaald voelt en door de bomen van alle online programma’s, businessgoeroes en high end aanbiedingen het bos niet meer zien…Voor de ondernemer die zich niet herkent in de one-size-fits-all oplossingen die worden aangeboden. Voor de ondernemer die compleet gedemotiveerd is geraakt door de talloze investeringen in de verkeerde zaken en verkeerde mensen. Die zich gefrustreerd en soms zelfs een tikkie wanhopig voelt, omdat ie van alles geprobeerd of gedaan heeft, maar die code nog altijd niet heeft gekraakt.

Wat ik jou als lezer wil meegeven is best veel eigenlijk, maar met name: blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, vergelijk je zelf niet met anderen en ga ze al helemaal niet kopiëren. Weet en realiseer je dat je allang succesvol bent en zet de juiste stappen in de volgorde die bij jou past. Laat je niet gek maken door alles wat je leest en ziet en weet dat er een manier is die verkopen leuk maakt en dat het prima mogelijk is om met veel plezier en op een ontspannen manier te ondernemen. Wat daarbij helpt is dat je jezelf en de wereld om je heen niet serieuzer neemt dan strikt noodzakelijk.

Ik wens je onwijs veel leesplezier,

Muriël Versluis

Muriel handtekening

8+1 kromme redenaties die jou als ondernemer in de weg staan om makkelijk te verkopen en vrij te ondernemen

Sales is erger dan een wortelkanaal-behandeling
Ik heb geen 6-figure-launches, dus ik ben niet succesvol
Verkopen moet in je DNA zitten
Zonder focus of structuur geen succes!
Jezelf op de borst kloppen staat zo lelijk
Ik kan ook niet poepen bij een westenwind.
Je bent een loser als je geen online programma hebt.
Bezwaren moet je leren pareren.
BONUS: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling

Met een dosis humor en eerlijkheid neemt Muriël je in dit boek mee in de wereld van het ondernemerschap. Ze neemt je mee op reis naar de essentie van waarom je bent gaan ondernemen.
Ze laat je inzien waarom je jezelf juist NIET hoeft te vergelijken met anderen of waarom een online programma juist NIET de oplossing is.

Daarnaast geeft Muriël je concrete en praktische tips, die je direct kunt toepassen, zodat jij wél authentiek blijft en leert hoe je sales op een leuke en juiste manier kunt aanpakken. Terug naar de basis, waarbij het leveren van waarde en eenvoud vooropstaat, wat resulteert in een winstgevender bedrijf en waarmee je een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij.

€24,95

Zij gingen je voor...

Bart van den Belt

“Muriël heeft een boek over verkopen geschreven dat heerlijk wegleest. Regelmatig las ik met een grote glimlach de voorbeelden die ze aanhaalde en de manier waarop ze haar verhaal vertelt. Als je als ondernemer weerstand hebt tegen verkopen, high-end-aanbiedingen of businessgoeroe’s, dan is dit het boek dat je moet lezen. Nadat je klaar bent met lezen, weet je één ding zeker: je bent op de goede weg.’

Anneke Siemons

“Dit boek leest alsof je met Muriël in gesprek bent. Aan de hand van een serie herkenbare ‘kromme redeneringen’ stelt ze vragen die je aan het denken zetten. En daarmee gaat ze buiten de gebaande paden. Het uitgangspunt in dit boek is namelijk doelen te stellen die je helpen een leven te leiden waarvan jij gelukkig wordt. En dus niet aan de hand van de succesverhalen die door andere zelfbenoemde goeroes als voorbeeld worden gesteld. Want wat succes is, bepaal je zelf. Muriëls nuchtere kijk op ondernemerschap, gecombineerd met de vragen, tips en hands-on-opdrachten, maken dit boek tot een must have voor iedere ondernemer.”

Koen Tossings

“We hebben allemaal voldoende redenaties waarom we iets niet kunnen doen of ergens niet goed in zijn. Ik ben daarop geen uitzondering. Muriël benoemt deze in haar boek. Dit doet ze door haar ervaringen te delen en grappige anekdotes te vertellen. Zo ervaar jij dat ook jij aanleg hebt om op een leuke manier aan sales te doen. Door haar schrijfwijze lijkt het net of Muriël naast je zit en je een spiegel voorhoudt. En als bonus geeft ze je vele leuke praktische tips en opdrachten.”

Een grotere oplage afnemen? Geen probleem!

Wij waarderen het dat je een grotere oplage wilt afnemen, om die reden bieden wij jou graag een staffelkorting aan.

  • Vanaf 25 boeken: 10% korting
  • Vanaf 50 boeken: 20% korting
  • Meer dan 150 boeken? Dan krijg je een gratis keynote (t.w.v. €3.250) op locatie van Muriël erbij!
 

Stuur een mailtje naar kimberley@salesdiva.nl.

Veelgestelde vragen

De belangrijkste reden voor het schrijven van dit boek, is dat het de hoogste tijd werd voor een ander geluid in de wereld van ondernemen en verkopen…. Om een uitlaatklep te vinden voor mijn groeiende ergernis aan die inhoudsloze blabla verhalen van diverse wannabe experts en businessgoeroes die beloven jou in 7 stappen rijk te maken. En die je willen doen geloven dat dit heel snel en makkelijk gaat. Dat is namelijk niet waar……En wat me daarin raakt is het effect hiervan op al die talentvolle, gedreven ondernemers die zich – na het volgen van die 7 hele dure stappen – geheel ten onrechte mislukt voelen, omdat zij die miljoenen omzet – die blijkbaar voor het oprapen ligt – nog altijd niet op de bankrekening hebben staan……Dit boek vertelt je het eerlijke en realistische verhaal over wat ervoor nodig is om een bepaalde omzet te behalen. Waarbij er ook ruimte is voor de ondernemers die niet naar een miljoenenimperium streven of een tweede huis op Ibiza ambiëren, maar wel een heel lekker vrij leven willen leiden…… Een winstgevend bedrijf opbouwen en een leven vol vrijheid creëren vraagt over het algemeen  iets meer dan het volgen van 7 simpele stappen. Wat het dan wel van je vraagt en hoe je dit proces ook leuk maakt, omschrijf ik in mijn boek.

Dit boek heb ik geschreven voor de ondernemer die zich verdwaald voelt en door de bomen van alle online programma’s, businessgoeroes en high end aanbiedingen het bos niet meer zien….Voor de ondernemer die zich niet herkent in de one-size-fits-all oplossingen die worden aangeboden. Voor de ondernemer die compleet gedemotiveerd is geraakt door de talloze investeringen in de verkeerde zaken en verkeerde mensen. Die zich gefrustreerd en  soms zelfs een tikkie wanhopig voelt, omdat ie van alles geprobeerd  of gedaan heeft, maar die code nog altijd niet heeft gekraakt. Tja…de code. Mijn visie over welke code er mijns inziens gekraakt zou moeten worden, deel ik in mijn boek. En laat ik je vast verklappen dat het met name om de juiste mindset gaat en je vooral heel dicht bij jezelf mag blijven. Ik heb het ook geschreven voor de ondernemer met gevoel voor humor en een originele geest. De wereld zit niet te wachten op nog meer copy cats. Er is grote behoefte aan authenticiteit.

Wat ik mijn lezer wil meegeven is best veel eigenlijk, maar met name: blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, vergelijk je zelf niet met anderen en ga ze al helemaal niet kopiëren. Weet en realiseer je dat je allang succesvol bent en zet de juiste stappen in de volgorde die bij jou past. Laat je niet gek maken door alles wat je leest en ziet en weet dat er een manier is die verkopen leuk maakt en dat het prima mogelijk is om met veel plezier en op een ontspannen manier te ondernemen. Wat daarbij helpt is dat je jezelf en de wereld om je heen niet serieuzer neemt dan strikt noodzakelijk.

Wat dit boek de moeite van het lezen waard maakt, is dat het met heel veel oprechtheid en liefde voor de lezer is geschreven. Het is naast realistisch vooral ook heel eerlijk, bevat veel humor en talloze praktijkvoorbeelden. Ik laat in ieder hoofdstuk een klant aan het woord en eindig met hele concrete tips en opdrachten. Het geeft je stof tot nadenken, dat is altijd goed, en ik ben er van overtuigd dat de inhoud van mijn boek je rust gaat geven aan de ene kant en tot actie aanzet aan de andere kant. Lezen dus!

Bestel het boek vandaag nog!

Bestel het boek “Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling” vandaag, dan zullen wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk naar jou toekomt!