‘Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling’ bonusvideo’s

Bonusvideo 1

Bonusvideo 2

Bonusvideo 3

Bonusvideo 4

Bonusvideo 5

Wat anderen zeggen over Muriël

Annemarie de Jong

Kies je voor Muriël dan kies je voor expertise en ervaring! Muriël weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Haar kennis en ervaring is onuitputtelijk en daardoor is ze een bron van inspiratie. Ze laat je nadenken over jezelf en draagt oplossingen aan om je verder te helpen op het gebied van sales en mindset. Een no-nonsense aanpak, recht door zee en altijd eerlijk!!

Sebastian Leferink

Als Lean Black Belt adviseur voelde ik altijd een zekere weerstand om te verkopen. Hoewel ik de sales theorie kende, kwam het niet goed uit de verf door allerlei belemmerende gedachten. Muriël heeft me bewust gemaakt van het belang van de juiste mindset. In haar 'no-nonsense' aanpak geeft Muriël concrete handvatten om met je mindset aan de slag te gaan en coacht ze je hier direct op. Deze benadering heeft mij enorm geholpen mijn acquisitie gesprekken met meer zelfvertrouwen maar vooral met meer plezier aan te gaan.

Arno de Fuijk

Muriël is een powervrouw, recht door zee, eerlijk, open en heldere taal. Ik heb haar leren kennen via mijn platform INTO business. Uiteindelijk gekozen om mijn sales skills via haar te vergroten. Er gaat een wereld voor je open na het volgen van de masterclass bij Muriël, eigenaar van SalesDIVA! Leerzaam, confronterend maar altijd opbouwend. Gevoed vanuit haar jarenlange ervaring op het gebied van sales is zij de juiste persoon om jezelf te ontwikkelen en te verbeteren.