SalesDIVA Makeover Training:

Leer succesvol verkopen en verhoog jouw omzet!

HOE JE VAN VERKOPEN EEN FEESTJE MAAKT​

Leer in 3 maanden makkelijk jouw diensten en producten verkopen aan ideale klanten.

Het geheim van succesvol verkopen:

“Muriël, hoe heb jij toch al die grote klanten zoals KLM, KPN, Vitens en de Telegraaf als zzp’er binnengehaald?” Deze vraag heeft mij geïnspireerd om een volledige online training te maken over hoe je succesvol verkoopt aan zzp’ers, grote bedrijven of particulieren. Daarnaast deel ik in mijn online programma nog veel meer met je over sales, ondernemen en mindset.

“Door te investeren in je verkoopvaardigheden en ondernemersmindset, zet je een enorm belangrijke stap als ondernemer. Het beheersen van deze vaardigheid en mindset bespaart je jaren van tijd en kapitalen aan geld.”
Meer resultaat uit sales met SalesDIVA

Voor veel kennisondernemers, coaches en experts is verkopen het grootste obstakel binnen het ondernemerschap dat ze het liefst – bewust of onbewust – uit de weg gaan. Dit weerhoudt ze ervan om een winstgevend bedrijf te runnen, waardoor ze vaak jarenlang op hetzelfde te lage omzetniveau blijven hangen. Het makkelijk aantrekken van gekwalificeerde leads en deze converteren naar betalende klanten gebeurt op het moment dat sales niet langer meer een obstakel is. 

Inhoud van de training

De online training bevat meer dan 20+ lessen van in totaal 4 uur plus handleidingen, instructies en oefeningen, waarin ik met jou al mijn kennis deel over succesvol verkopen en de positieve effecten van het hebben van een ijzersterke ondernemersmindset.

6 LIVE Q&A sessies van 1.5 uur via Zoom waar jij jouw vragen kunt stellen en niet alleen van mij, maar ook van andere ambitieuze ondernemers kunt leren. Mocht je er niet bij kunnen zijn: dan kun je vooraf jouw vragen insturen en de replay bekijken.

Herken je dit?

masterclass training verkoop

Resultaat

Door deze training:
"Muriël is met afstand de beste salestrainer die ik heb gezien. Ze zet je aan het denken over je eigen kunnen en stelt je in staat om met hele duidelijk tips en hulp te leren hoe je behoeftes kunt vinden of creëeren. Boeiend om naar te luisteren en om van te leren. Dit is hoe verkopen moet en met de begeleiding van Muriël kan iedereen het."
rob boessen review salestrainer
Rob Boesen
Ik heb de 2-daagse Masterclass gedaan bij Muriël. Nadat ik haar op een ander event had ontmoet, dacht ik eigenlijk meteen; wat een leuk mens, bij haar wil ik wel meer leren over Sales….wat absoluut niet mijn favoriete onderdeel is. Muriël heeft het voor elkaar gekregen dat ik hier nu heel anders tegenaan kijk.
Selfa Verlaat

Programma

Module 1

  • Word de baas over je gedachten en daarmee over jouw resultaat.
  • Hoe je jouw mindsetspier in goede conditie brengt

Module 2

  • Voorkom bezwaren dan hoef je ze ook niet te pareren.
  • Hoe je een onweerstaanbaar aanbod presenteert, waar mensen geen nee op kunnen zeggen.

Module 3

  • Leer maximaal aansluiten bij je prospect.
  • Hoe je jouw ideale klant aan je weet te binden.
  • Leer hoe jij jouw gunfactor verhoogt.

Module 4

  • Hoe je leads genereert zonder een marketingexpert te zijn.
  • Hoe je cashflow genereert door laaghangend fruit te plukken.

BONUS: 4 LIVE Q&A sessies via Zoom met SalesDIVA’s online marketingstrateeg Kimberley.

Leerdoelen

Wie is Muriël Versluis?

Muriël Versluis is SalesDIVA gestart als antwoord op de vraag die ze van veel collega ondernemers kreeg: “Muriël, hoe heb jij toch al die grote klanten zoals Holland Casino, Vitens, Gemeente Amsterdam en de Telegraaf als zzp’er binnengehaald en train je bij bedrijven als KPN en KLM?”

“Wat is toch jouw geheim?” Op die vraag geeft ze heel graag antwoord en dat doet ze bij voorkeur met een flinke dosis humor, relativeringsvermogen, kennis van zaken, een duidelijke focus op mindset en door heel eerlijk met je te zijn. What you see is what you get. Haar humor, no-nonsense aanpak en directe stijl typeren haar.

Muriël werkt vanuit de overtuiging dat een positief beeld over verkopen en ondernemen maakbaar is. Dus ook bij jou! Dat is de kern van al haar trainingen, lezingen en workshops en velen voor jou hebben de enorme impact daarvan al ervaren.

Zodra je jouw vaste overtuigingen in beweging brengt, ontstaat er direct ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Met Muriël als trainer, coach of mentor, ga je nooit meer last hebben van verkoopvrees en veel vrijer ondernemen. Authentiek en dicht bij jezelf. Ze gaat samen met jou en jouw huidige opvattingen en overtuigingen aan de slag. Door te spelen met de context en door jou jezelf te laten herontdekken buigt ze die haast als vanzelf.

Verkopen is namelijk heel individueel en persoonlijk. Herdefinieer jouw ideeën over verkopen en draag zo bij aan je eigen succes. Wat jij denkt is waar! Dus denk aan de dingen die jou helpen.

Geef je verkoopvaardigheden die tweede kans en vanaf nu gaat alles anders! Meer controle, meer plezier en meer resultaat!

Veelgestelde vragen

Deze training is zeer geschikt voor kennisexperts, coaches, trainers, consultants en interim managers.

De modules zijn in totaal 4 uur. Het implementeren van alle kennis en uitvoeren van de oefeningen kost ongeveer 2 uur per week. Wij raden aan om deze tijd dan ook te reserveren in je agenda. Verkopen is een vaardigheid die je alleen kunt leren door het te doen!

Het programma duurt 3 maanden. Je hebt direct toegang tot de training en alle modules. We raden je echter aan om het op te knippen voor het maximale resultaat.

Maand 1: module 1 + 2

Maand 2: module 3

Maand 3: module 4

Vanaf het moment dat je de training hebt gekocht heb je 6 maanden toegang tot de online training + handleidingen, instructies en oefeningen. Onze ervaring leert dat dit meer dan voldoende tijd is om de modules te bekijken en meerdere keren te herhalen.

Absoluut. Wanneer je deze kennis aan het begin van jouw ondernemerschap al tot je neemt gaat je dat een hoop geld, tijd en energie besparen. Verkopen is een van de belangrijkste vaardigheden die je als ondernemer graag zo snel mogelijk wilt beheersen, zodat je direct kunt bouwen aan een winstgevend bedrijf.

Draai je al lekker met jouw bedrijf, maar weet je dat er nog veel meer in zit? Dan heb je wellicht iets anders nodig. Stuur dan even een mail naar kimberley@salesdiva.nl en vermeld dan meteen even jouw website. We hebben nog een aantal andere mooie programma’s die misschien beter aansluiten bij wat jij nodig hebt.

We laten je op tijd weten wanneer de LIVE Q&A sessies zijn. Mocht je een keer niet live aanwezig kunnen zijn, dan kun je jouw vraag insturen en dan beantwoorden we deze tijdens de sessie. Je ontvangt dan de replay.

Ja. Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen. Elke maand wordt het termijnbedrag dan afgeschreven.

Nee, dit programma is een online groepsprogramma.