Masterclass De SalesDIVA 'One-Size-Fits-None' Methode

Normaal €497,- nu voor maar €24!

Dagen
Uren
Min
Sec

Masterclass De SalesDIVA 'One-Size-Fits-None' Methode

Loop jij tegen het volgende aan?

Dan is deze live masterclass iets voor jou!

Normaal €497,- nu voor maar €24!

Muriel SalesDIVA

Ander geluid in de wereld van ondernemen en verkopen.

Ik weet dat je niet voor jezelf bent begonnen om te weinig vrije tijd te hebben en steeds net niet dat omzetniveau te bereiken wat je ambieert. Je mag niet klagen, maar echt happy ben je niet. Je draait wel lekker, maar niet top en het kost je te veel moeite.

Ook jij kunt als ondernemer door slim en efficiënt te werken een winstgevend bedrijf leiden. Je hebt misschien alleen hulp nodig om het succes en de vrijheid te krijgen waar je zo naar verlangt.

Kijk, er is geen “geheim tot succes”. Er zijn formules, strategieën en een mindset die je kunt gebruiken om jezelf op het snelst mogelijke pad te zetten richting jouw succes.

Er zijn succesvolle ondernemers die deze formules, strategieën en mindset voor zichzelf houden. Die delen alleen de voorkant – de successen – maar delen nooit HOE ze het hebben bereikt. Ik geloof enorm in het delen van kennis, ervaringen en expertise. Maar je moet wel komen opdagen anders kan ik niets met je delen.

Deze masterclass en mijn benadering is een andere dan gangbaar. Eerlijker, rauw, integer en puur. De titel is niet voor niets “One-Size-Fits-None”.

Ben jij coach, trainer of kennisexpert in jouw vakgebied en wil je graag makkelijker verkopen, meer omzet realiseren en betaald worden voor jouw waarde in plaats van voor jouw tijd? Meld je dan nu aan voor de deze 3.5 uur durende online LIVE masterclass.

‘Kleine aanpassingen kunnen voor grote veranderingen zorgen. Stop met klagen en laat de dingen jou niet langer ‘overkomen’. Neem het heft in eigen hand en haal de juiste klanten binnen die bij jouw onderneming passen.’

Muriël Versluis

Muriel handtekening

Wat mag je verwachten van de 'One-Size-Fits-None' masterclass?

Wat zeggen anderen over De SalesDIVA 'One-Size-Fits-None' Methode

Programma

Module 1

Mindset
  • Word de baas over jouw gedachtes en daarmee jouw resultaat!

Module 2

Leads genereren
  • Zonder marketingexpert te zijn of te hoeven worden

Module 3

Verkopen
  • Hoe je bezwaren voorkomt en maximaal aansluit bij jouw prospect

Deze ondernemers zijn je voorgegaan:

Na deze masterclass weet jij:

Deze masterclass is zeer geschikt voor coaches, trainers, kennisexperts, interim managers en specialisten die

Soms kan één beslissing, je aanmelden voor deze masterclass, de grootste verandering in je business en leven betekenen. Je bent dus letterlijk één handeling verwijderd van een totaal ander leven. Dit is mij ook overkomen en geldt voor al mijn klanten en ik wens het jou ook toe. Succes is het durven nemen van een beslissing. Degene die blijven uitstellen en altijd vijven en zessen hebben, blijven eeuwig vastzitten in dezelfde ratrace.

Na deze masterclass weet je wat je te doen staat en realiseer jij je dat het succes voor je neus ligt, je moet het alleen wel oppakken. Het laat je nadenken en zet je aan tot actie. Ik geloof niet in trucs, maar in duurzaam investeren in de juiste vaardigheden.

Alleen jij bent bepalend voor je eigen succes!

Over Muriël

Muriël Versluis is eigenaar van SalesDIVA. Met SalesDIVA helpt ze al jaren ondernemers duurzame krachtige strategieën te creëren die eenvoudig, snel en effectief zijn en die leiden tot meer ideale klanten, meer verkoop en dus meer inkomsten. Dat doe ze onder andere door het geven van intrigerende masterclasses, lezingen, individuele/groepscoaching en jaarprogramma’s.

SalesDIVA is ontstaan vanuit de steeds terugkerende vraag: ‘Muriël, hoe heb jij toch al die grote klanten zoals de Gemeente Amsterdam, Holland Casino, Vitens en de Telegraaf als zzp’er binnengehaald?’

Muriël heeft inmiddels duizenden ondernemers en professionals mogen helpen met het vergroten van hun persoonlijke en zakelijke succes. Haar diepste wens is om jou te kunnen helpen bij wie jij bent en ze wil je heel graag laten (in)zien hoe jij jouw eigen succes kunt creëren door het vooral te doen op een manier die bij jou past. Ze is zelfs zo gecommitteerd dat ze als één van de weinigen in dit land haar klanten die persoonlijk met haar samenwerken een investeringsgarantie geeft.

Verkopen is namelijk makkelijk als je weet HOE. En als je goed kunt verkopen is er ALTIJD WERK voor je. Om die reden focus zij zich dus op jouw mindset en op verkoop- en ondernemerstechnieken waar je gewoon altijd plezier van hebt. Geen trucs dus.