Word de zelfverzekerde verkoper van je eigen product of dienst en realiseer meer omzet en vrijheid

Herken jij jezelf in een of meerdere onderstaande punten?

Ik kan me voorstellen dat je stress hebt om klanten binnen te halen en dat je graag meer omzet en vrijheid wilt, zonder dat het je extra tijd gaat kosten.


Toen ik elf jaar geleden begon met ondernemen ervoer ik ook stress en voelde me geen baas over m’n eigen tijd. Zo durfde ik jarenlang niet op vakantie te gaan uit angst om omzet te missen en failliet te gaan. Mijn baas gaf me geen verlofdagen ?.

Ik ontdekte dat als je succesvol wilt zijn, je moet werken aan je mindset. Verkopen kon ik wel, maar ik deed niet altijd de juiste dingen op het juiste moment. Door slimmer te werken, anders te kijken naar mijn business en mijn salesproces te optimaliseren kon ik al vrij snel als ZZP’er grote klanten zoals KLM, De Telegraaf en KPN aan me binden.Als jij graag wilt groeien met je business om een ander leven te kunnen leiden – en of dat nu doorgroeien is naar een omzet van €50.000, €100.000 of €500.000 – dan zul je sowieso beter moeten worden in verkopen.

Zo, dat is vast gezegd. Ik ben graag duidelijk.

Los daarvan benader ik het hele ondernemerschap vrij holistisch. Je kunt namelijk wel een mooie omzetdoelstelling hebben, maar als je aan het einde van het jaar wel je omzet hebt behaald, maar je relatie naar de Filistijnen is, je aan jouw gezondheid niets gedaan hebt (10 kilo dikker of juist sterk vermagerd bijvoorbeeld) en geen idee meer hebt wat vrije tijd en genieten van het leven betekent, gaat er toch ergens iets niet goed.

In de Masterclass Verkopen & Mindset help ik jou te groeien in verkopen zodat jij meer omzet en meer vrijheid zult ervaren.

Boek de Masterclass Mindset & Verkopen

(met investeringsgarantie)

In mijn Masterclass Verkopen & Mindset komt het volgende aan bod:

Het traject bestaat uit 4 online modules van 2.5 uur en 1 live implementatie dag van 7 uur.

Module 1 : dinsdag 11 januari 2022 van 10:00 – 12:30 uur 

Word de baas over je gedachtes en daarmee over jouw resultaat

Hoe je de controle krijgt over jouw gedachtes en daarmee je resultaat verbetert
Hoe je de jouw mindset-spier in goede conditie brengt

Je weet wat ervoor nodig is om jouw resultaten te verbeteren. Het is helder voor je waar je staat als ondernemer en waar je naartoe wilt. Je krijgt meer richting en focus waardoor je in korte tijd grotere resultaten bereikt. Tegenslagen zijn voor jou geen reden meer om de handdoek in de ring te gooien of uitstelgedrag te vertonen en onzekerheid weerhoudt je er niet van jouw doelen te behalen. Je gaat veel vrijer verkopen en ondernemen.

Module 2: dinsdag 18 januari 2022 van 10:00 – 12:30 uur

Voorkom bezwaren (dan hoef je ze ook niet te pareren)

Hoe je bezwaren voorkomt en een onweerstaanbaar aanbod presenteert waar mensen geen nee op kunnen zeggen

Je weet hoe je jezelf op de juiste manier presenteert en een gesprek op de inhoud op gang brengt. Door het stellen van de juiste vragen is het je glashelder voor welk probleem jouw klant een oplossing zoekt, waardoor het presenteren van je aanbod een vanzelfsprekendheid wordt.

Bezwaren komen niet voor, omdat je jouw aanbod op een hele organische manier doet en alleen wanneer het relevant is. Dus geen pijnlijke stiltes, hartkloppingen of andere ongemakkelijkheden meer. Jouw prijs op tafel leggen is geen enkel issue. De klant heeft namelijk zelf verteld waarom hij/zij graag met jou in zee wil gaan en is bereid hiervoor te investeren omdat jij het probleem voor hem of haar oplost. Daarnaast leer je hoe je voor een goede follow-up zorgt en je aanvankelijke twijfelaars in een later stadium alsnog tot klant maakt door regie over het proces te blijven houden.

Module 3: woensdag 19 januari 2022 van 10:00 – 12:30 uur

Leer maximaal aansluiten bij je prospect

Hoe je jouw ideale klant aan je weet te binden
Hoe je de juiste klik krijgt en jouw gunfactor verhoogt

Je bent je bewust van jouw manier van communiceren en weet hoe je optimaal aansluit bij verschillende klanttypes. Mensen kopen van mensen die ze vertrouwen, als expert zien en leuk vinden. Door het creëren van de juiste klik en gunfactor, zorg je er voor dat mensen voor jou gaan kiezen zelfs als een ander misschien wel goedkoper is.

 

Module 4: dinsdag 25 januari 2022 van 10:00 – 12:30 uur

Hoe je leads genereert zonder een marketingexpert te zijn

Hoe je leads genereert zonder (al te veel) aan marketing te doen

Je weet hoe je jouw netwerk en dat van anderen optimaal benut en hoe je door middel van laaghangend fruit snel verkopen realiseert.  Na deze module vraag jij jezelf ernstig af waarom je al deze dingen nooit eerder hebt bedacht en uitgevoerd.

Offline implementatie dag inclusief lunch! donderdag 27 januari 2022 van 10:00 – 17:00 uur

Praktijkcases en persoonlijke feedback

Hoe je daadwerkelijk een groei in je omzet gaat realiseren

De live dag is de kers op de taart en de dag waarop alles samenkomt. Hoe handig en fijn een online training ook is, de ervaring leert dat men uit een offline dag – waar meer zintuigen worden aangesproken en ontsnappen onmogelijk is  – de beste resultaten haalt.

Tijdens de dag oefenen we veel zodat jij de nieuwe verkoopvaardigheden onder de knie gaat krijgen. Succes valt op staat bij de implementatie. Het doen en ervaren wat wel en niet werkt en terug te horen waarom dat zo is. We doen dit aan de hand van praktijkcases die je van tevoren voorbereid. Dus geen one-size-fits-all, maar het gaat (net als bij de online modules) over jou en jouw business. Omdat je op maat gesneden en persoonlijke feedback krijgt, weet jij precies waar jij de aandacht op mag vestigen om in korte tijd je omzet te laten groeien.

Je bent die dag onder gelijkgestemden en krijgt voldoende kans om via geleide brainstormsessies zoveel mogelijk input te ontvangen voor jouw specifieke uitdagingen en vragen.

Ter voorbereiding van deze dag krijg je een ‘huiswerkopdracht’.

Jouw investering en investeringsgarantie

De investering voor deze Masterclass is € 2.997,- (excl BTW) en je leest het goed… ik geef jou een investeringsgarantie (onder de voorwaarde dat je implementeert)!

Met andere woorden: binnen een jaar verdien jij op zijn minst die € 2.997,- weer terug. Houd echter rekening met het feit dat je eventueel ook € 2.997,- x 5 x 10 x 50 of x 100 terug zou kunnen verdienen. Die voorbeelden zijn er namelijk genoeg.

verkooptraining investering garantie

Jouw investering is  € 2.997,-  (€ 3.626,37 incl BTW).

Boek de Masterclass Mindset & Verkopen

(in termijnen betalen mogelijk)

Met de inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden bij de SalesDIVA Masterclass.

Wat levert deze Masterclass Mindset & Verkopen je op?

Na deze Masterclass….

Ik heb mijn best gedaan om je een beeld te geven wat je van mijn masterclass mag verwachten en wat deze je oplevert.

Als je na het lezen van bovenstaande nog steeds vragen hebt, stel ze dan hier.