Hoe je ervoor zorgt dat je jouw inkomensplafond doorbreekt en een continue stroom van nieuwe klanten krijgt, zonder daarbij stress te ervaren of gigantische budgetten of tijd kwijt te zijn aan marketing of social media.

Online training van 35 minuten

 

Herken je dit?

Dan is deze online training iets voor jou!

salesdiva leren verkopen

In deze online training deel ik:

Deze klanten gingen je voor:

Shirley
Shirley
Lees verder
Shirley had niet zozeer een hekel aan verkopen, maar wist niet zo goed hoe ze bij de juiste mensen aan tafel moest komen. Ook sloot haar propositie (haar aanbod) die ze op dat moment had niet goed aan bij de markt.

Door haar mindset te veranderen, haar aanbod te veranderen zodat het beter aansloot bij haar klant – daar moest ze echt voor uit haar comfortzone stappen - en te leren hoe je binnen no time de juiste leads genereert, ging ze in drie jaar tijd van een omzet van €13.000 per jaar naar een omzet €750.000 per jaar en die groeit nog steeds.
Wim
Wim
Lees verder
Wim is een specialist (engineer) en heeft binnen zes maanden na het toepassen van mijn DIVA methode zijn eerste robot van €30.000 verkocht een is daarmee al goed op weg in het behalen van zijn omzetdoel.

Voor mijn training probeerde hij dit al twee jaar zonder resultaat. Hij gaf aan dat met name zijn oprechte interesse in de klant de doorslag gaf. Hij deed ook pas een aanbod na een gedegen analyse. En dat terwijl de kopende partij niet eens op voorhand de intentie had een robot te kopen.

Het enthousiasme van Wim voor het bedrijf zorgde ervoor dat hij een uitgebreide rondleiding kreeg en het inzicht dat hij hierdoor kreeg in de werkzaamheden maakte dat hij zijn robot als de perfecte oplossing kon presteren. VERKOCHT!!!!

Muriël Versluis

Salestrainer en business mentor

Auteur van ‘Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling’

3D-Cover Muriel Versluis v1

Over Muriël

Muriël Versluis is eigenaar van SalesDIVA. Met SalesDIVA helpt ze al jaren ondernemers duurzame krachtige strategieën te creëren die eenvoudig, snel en effectief zijn en die leiden tot meer ideale klanten, meer verkoop en dus meer inkomsten. Dat doet ze onder andere door het geven van intrigerende masterclasses, lezingen, individuele/groepscoaching en jaarprogramma’s.

Muriël heeft inmiddels duizenden ondernemers en professionals mogen helpen met het vergroten van hun persoonlijke en zakelijke succes. 

Haar diepste wens is om jou te kunnen helpen bij wie jij bent en ze wil je heel graag laten (in)zien hoe jij jouw eigen succes kunt creëren door het vooral te doen op een manier die bij jou past. Ze is zelfs zo gecommitteerd dat ze als één van de weinigen in dit land haar klanten die persoonlijk met haar samenwerken een investeringsgarantie geeft.

Verkopen is namelijk makkelijk als je weet HOE. En als je goed kunt verkopen is er ALTIJD WERK voor je. Om die reden focus zij zich dus op jouw mindset en op verkoop- en ondernemerstechnieken waar je gewoon altijd plezier van hebt. Geen trucs dus.

Meld je nu aan voor de online training!

Deze online training is voor kennisondernemers en coaches die hun inkomensplafond willen doorbreken, meer met de juiste klanten willen werken en meer vrijheid willen ervaren in het ondernemerschap.  

Lees hier ons privacybeleid.