Hoe je ervoor zorgt dat je jouw inkomensplafond doorbreekt en een continue stroom van nieuwe klanten krijgt, zonder daarbij stress te ervaren en gigantische budgetten en tijd kwijt te zijn aan marketing en social media!

De volgende sessie begint snel.
Meld je nu aan!

Alleen naam en emailadres nodig

Muriël Versluis

Auteur van Sales is erger dan een wortelkanaalbehandeling

Salestrainer en coach

3D-Cover Muriel Versluis v1

Over Muriël

Met dit boek geeft ze haar eerlijke en realistische kijk op ondernemen. Ze laat zien hoe kromme redenaties zoveel ondernemers onnodig gevangen houden in een leven waarin ze meer worstelen dan genieten. Verkopen en ondernemen worden na het lezen van dit boek voor iedere sterveling toegankelijk en leuk.  Verkrijgbaar vanaf 17 oktober 2022

Wat ga je leren tijdens deze KOSTELOZE online training?

Alleen naam en emailadres nodig

Wat anderen zeggen?

Shirley had niet zozeer een hekel aan verkopen, maar wist niet zo goed hoe ze bij de juiste mensen aan tafel moest komen. Ook sloot haar propositie (haar aanbod) die ze op dat moment had niet goed aan bij de markt. Door haar mindset te veranderen, haar aanbod te veranderen zodat het beter aansloot bij haar klant – daar moest ze echt voor uit haar comfortzone stappen – en te leren hoe je binnen no time de juiste leads genereert, ging ze in drie jaar tijd van een omzet van €13.000 per jaar naar een omzet €750.000 per jaar en die groeit nog steeds.

Wim is een specialist (engineer) en heeft binnen zes maanden na het toepassen van mijn DIVA methode zijn eerste robot van €30.000 verkocht en is daarmee al goed op weg in het behalen van zijn omzetdoel. Voor mijn training probeerde hij dit al twee jaar zonder resultaat. Hij geeft aan dat met name zijn oprechte interesse in de klant de doorslag gaf. Hij deed ook pas een aanbod na een gedegen analyse. En dat terwijl de kopende partij niet eens op voorhand de intentie had een robot te kopen. Het enthousiasme van Wim voor het bedrijf zorgde ervoor dat hij een uitgebreide rondleiding kreeg en het inzicht dat hij hierdoor kreeg in de werkzaamheden maakte dat hij zijn robot als de perfecte oplossing kon presteren. VERKOCHT!!!!

Alleen naam en emailadres nodig

© SalesDIVA 2017 – 2021 – Privacy policyCookie verklaring

 

Lees hier ons privacybeleid.