Wat jij over verkopen denkt te weten is niet waar

Wat jij over verkopen denkt te weten is niet waar. Zo, dat is nog eens een statement.

Hieronder deel ik heel graag met jou hoe ik tegen verkopen en ondernemen aankijk, wat ik belangrijk vind en waarom ik dat belangrijk vind.

Verkoopresultaat

Verkopen is niet moeilijk als het eerlijk is!

Als je in jezelf gelooft en achter je product staat, ben je directer en overtuigender in je communicatie. Daarmee laat je kracht en integriteit zien en neem je makkelijker de regie; de perfecte basis voor goede verkoop.

Wat houdt je tegen? Verkoop in context

Als het over verkopen gaat, vinden veel ondernemers dat eng, ingewikkeld en vooral ongemakkelijk. Gek genoeg baseren ze dat gevoel vaak op onzinnige, algemene opvattingen, die per definitie helemaal niet waar zijn. Laat jouw verkoopgesprekken daar niet onder lijden! Ik help je met het creëren van nieuwe ideeën en het vinden van jouw eigen waarheid rondom verkopen.

MAAK VAN JOUW VISIE OP VERKOOP EEN SUCCESSTRATEGIE

Ik werk vanuit de overtuiging dat een positief beeld over verkopen maakbaar is. Dus ook bij jou! Dat is de kern van al mijn trainingen en velen voor jou hebben de enorme impact daarvan al ervaren.

Zodra je jouw vaste overtuigingen in beweging brengt, ontstaat er direct ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Geloof me; met mij ga je nooit meer last hebben van verkoopvrees. We gaan samen met je huidige opvattingen en overtuigingen aan de slag. Door te spelen met de context en door jezelf zo te herontdekken buigen we die vanzelf.

Verkopen is namelijk heel individueel en persoonlijk. Herdefinieer jouw ideeën over verkopen en draag zo bij aan je eigen succes.

Wat jij denkt is waar! Dus denk aan de dingen die jou helpen.

Geef je verkoopvaardigheden die tweede kans en vanaf nu gaat alles anders! Meer controle, meer plezier en meer resultaat!

Verkopen is de basis

Niks geen poeha, of magie: verkopen is een basisvaardigheid van het ondernemerschap. Het wordt vaak overschat of opgeblazen en daar maken verkoopbobo’s en -goeroes gretig gebruik van. Ik ben alles behalve zo’n verkoopgoeroe en doe veel liever aan empowerment. Ik geloof dat je als jezelf heel succesvol kunt zijn in verkopen. Juist als jezelf!

Empowerment

Bij mij ga je werken aan je vastgeroeste overtuigingen en kwaliteiten rondom verkopen. Alleen goed zijn in je eigen vakgebied is namelijk niet voldoende om ook een succesvolle ondernemer te zijn. Zet jouw intentie in de hoofdrol; je komt iets brengen en iemand anders heeft dat nodig!

Daar gaat het bij mij dus over: aandacht geven en verkopen op een manier die bij jou past. En brengen wil niet zeggen weggeven, maar door de juiste vragen te stellen helder krijgen waar je de ander mee kunt helpen. En daar betalen ze graag voor, zeker met de overtuiging waarmee je het brengt!

Veilig je verkoopvaardigheden uitproberen

Fouten maken mag, dat hoort erbij. Ik moedig je aan dat bij mij in een veilige setting te doen. Zo kun je stap voor stap al je nieuwe ideeën en vaardigheden integreren in je nieuwe verkoopstrategie. Vallen en weer opstaan en er steeds meer plezier in krijgen omdat je merkt dat het lukt! Laat je inspireren en haal eindelijk die felbegeerde successen binnen!

Bij SalesDIVA ga je het verkopen herontdekken. Maar niet op een voorspelbare manier, want bij mij weet je nou eenmaal niet wat je te gebeuren staat… En dat is nou precies de sensatie van verkopen! Jouw nieuwe waarheid, jouw sensatie, en dát is wat ik je ga leren…

Voor SalesDIVA is Sales een spannende thriller met een flinke dosis fun. Eerst werken aan een goed gevoel over jezelf en vervolgens over tot actie! Je gaat van alles durven uitproberen (tenminste; dat hoop ik) en daarna doet de adrenaline vanzelf zijn werk!

Als je straks verkoopt dan voelen je prospects op een bijzondere manier dat er iets positiefs voor ze gaat veranderen. De opwindende belofte van iets nieuws is verslavend voor allebei en dát is hoe verkopen hoort te zijn. Kom het leren bij mij!